Torenstraat 35
2370 Arendonk
Belgi├ź

Handgemaakte longfiller sigaren

Met een uitgebalanceerde samenstelling van Midden-Amerikaanse tabakken, is een krachtige en smaakvolle longfiller toegevoegd aan het assortiment van De Hertogh Sigaren.

Deze handgemaakte longfiller sigaren worden geïntroduceerd als de modellen Robusto en Corona. De longfillers zijn exclusief te bestellen via de site en af te halen bij een van de verkooppunten.

Unieke smaak
De longfillers hebben een krachtig smaak door een binnengoed samenstelling van Ecuador, Havana en Panama tabakken. Het omblad is Indonesische TBN Java en het dekblad is derde aflading Sumatra. Deze sigaar geeft de liefhebber een unieke beleving van geur, smaak en textuur.

Een mooie smaak waarmee u zich eventjes in de Carribean waant.
Deze sigaar verdient een ontspannen moment aan het einde van de dag. Bij voorkeur wordt deze handgemaakte sigaar gerookt na het diner om ontspannen de avond te betreden.

Midden Amerikaanse Longfiller
Met deze handgemaakte longfiller sigaren krijgt het assortiment van De Hertogh Sigaren een mooie uitbreiding. Naast de bekende zachte Sumatra smaak van De Hertogh, kan de liefhebber nu ook genieten van een krachtige Midden-Amerikaanse longfiller van De Hertogh Sigaren.

> Mail uw bestelling

sigaren kost
0032-1467 1044